Under Finas champion swim serie den här säsongen lyckades jag samla ihop 12 segrar av 15 möjliga. Nöjd med hur jag simmade många av loppen. Räknar såklart med mycket snabbare tider när det är dags att vara som bäst i Gwanju sista veckan i Juli. 😉 Guangzhou - Budapest - Indianapolis ✔️✔️✔️
Nu börjar VM i Sydkorea närma sig med ca 5 veckor kvar.
Just nu befinner jag mig i Turkiet på träningsläger i Gloria sports arena (Belek/Antalya), där min internationella simklubb Energy Standard har sin träningsbas. Kanske redan nämnt i tidigare inlägg. Men lika bra att nämna igen. Eftersom att många ofta undrar varför jag åker hit och tränar.
Senaste veckan har varit riktigt tuff. 10 simpass, med flera "sköna" mjölksyrepass... och 4 pass på gymmet. Kommande veckan blir minst lika hårt. Men det är egentligen sista hårda träningsveckan innan VM. Sen är det dags att börja toppa, mao vila mig i form. Många tror kanske att elitidrottare tränar som allra hårdast dagarna innan viktiga tävlingar (se Rocky filmerna). Kanske finns det dom som gör det. Men då är dom ute och cyklar. Förmodligen bokstavligen.
Åker tillbaka till Stockholm nästa helg och packar i princip om innan det är dags att åka iväg igen, hela vägen till Danmark! För att sedan ta bron tillbaka till Sverige för att simma SM I Malmö. 😉
SM i Malmö blir sista tävlingen innan VM. Efter Malmö åker jag iväg på förläger med landslaget i Japan (Fukuoka) den 9e Juli.
Där var jag på förläger innan OS i Peking 2008. Samma hotel och pool. Så det blir spännande att komma tillbaka igen 11 år senare. Kommer ihåg att jag var riktigt imponerad över deras high technology toaletter. Fanns alla möjliga knappar på WC på hotellet. Men det är egentligen allt jag kommer ihåg. Uppenbarligen de intryck man tar med sig som 14 åring. 😂 Vi får se vad jag tar med mig för intryck och minnen efter denna gång.