2020 var ett tufft år för många. Även för elitidrottare, då flera tävlingar ställdes in under året pga covid-19. Jag känner mig lyckligt lottad att jag efter 9 månader utan tävlingar tillslut fick chansen att åka och tävla i 6 veckor i Budapest på 2a säsongen av internationell swimming leage. Det var super tuffa restriktioner under tävlingarna. Vi hade Covid test var 5e dag. Och det var förbjudet att lämna hotellet, förutom när vi åkte till simhallen för träning eller tävling. Max 1,5 h per vi fick vara utomhus och promenera på Margareta öh som vårat hotel låg på.

Jag kom 5a i totalen för alla simmare på tävlingen, trots att jag missade 1 tävling under 6 veckor pga rygg problem. Och mitt lag Energy standard kom 2a i år av totalt 10 lag. Förra året vann vi. Målet var såklart att vinna igen. Men, förra årets (2019) 2or var fast beslutna om att slå oss i år.🤩 Och det gjorde dom med stor marginal. Vi kämpar oss tillbaka till tredje säsongen av ISL. ⚡️🏆 Ryggproblemen är för övrigt under kontroll. Behöver bara vara extra noga med återhämtningen nu för tiden👵🏼💪🏼(vila/rehab/massage osv)

Länk till reportaget

https://www.expressen.se/sport/qs/jag-kommer-inte-tjana-de-har-summorna-pa-mitt-nasta-jobb/