Jag har länge tänkt att jag kanske ska ta och starta upp en blogg, där jag kan dela med mig mer av min vardag. Ni som läser detta följer mig kanske redan på instagram, Facebook eller twitter.
Instagram är överlägset min favorit när det kommer till sociala kanaler. Speciellt ”stories” där ni kan följa mig live. Det som läggs ut i flödet har ofta lite mer eftertanke bakom varje bild. En bild säger ju mer en tusen ord, så ibland skriver jag inte ens något till bilden. Lägger bara ut en liten emoji som caption. ;)
För flera år sedan hade jag en blogg. Innan instagram blev populärt. Men mikrobloggandet tog över. Och orden blev färre. Men nu är det dags igen.

Har inget bestämt antal inlägg jag kommer skriva. Målet med bloggen är att ni ska kunna följa mig ännu närmre. Och att jag ska ha något att göra när jag är ute och reser. (förutom att "bada" ) Kom gärna med idéer och frågor. Då och då kan jag samla ihop frågor och försöka svara.

Men framför allt kommer jag att dela med mig av resultat från tävlingar länkar till repotage/intervjuer. Bilder från alla resor och träningsläger.

Kram